Rixus is een van onze eigen merklijnen. Ons internationale team ontwerpt en ontwikkelt alle producten zelf, zodat ze precies aansluiten bij de wensen van onze klanten (en hun klanten). Hierdoor kunnen we met Rixus snel inspelen op de laatste trends en ontwikkelingen. Tijdens het productieproces in het buitenland hebben we een team van controleurs die de kwaliteit controleren. Hierdoor kunnen we de kwaliteit garanderen en tegelijkertijd concurrerende prijzen bieden.

Rixus is sinds begin 2021 actief, maar staat nu al stevig op de kaart als een toonaangevend en innovatief merk in elektronica en accessoires, met een breed scala aan producten. Rixus maakt hoogwaardige accessoires voor smartphones, tablets en laptops om jouw klanten verbonden te houden. Met onze ruime ervaring hebben we een uitgebreide productlijn ontwikkeld die verschillende categorieën omvat, zoals bescherming, opladen, audio, sporten en meer. Het assortiment van Rixus breidt zich nog steeds uit, waarbij we direct inspelen op trends en ontwikkelingen. Met de productlijn van Rixus blijf je met je winkel voorop lopen en kun je voldoen aan de veranderende wensen van je klanten.

Ons team in het buitenland speelt een grote rol in het succes van Rixus. Omdat ze bekend zijn met de lokale cultuur, kunnen ze betere prijzen bedingen en gemakkelijker afspraken maken met leveranciers dan buitenstaanders. Rixus is in korte tijd uitgegroeid tot een van de leidende spelers op het gebied van accessoires voor smartphones, en we blijven ons elke dag inzetten voor het allerbeste. Ons doel is om de wensen van klanten altijd een stap voor te zijn en op het juiste moment de juiste producten aan te bieden.